Χρήσιμα

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΜΠΤΗ 9/10 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ

Χρειάστηκε η σημερινή (6/10) δυναμική συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα του σωματείο μας που εκκρεμούσε από τις 3 Σεπτεμβρίου, για συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Η συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου προγραμματίστηκε για την Πέμπτη 9-10-2014, στις 12:00 το μεσημέρι.  

Καλούμε τον κλάδο να βρίσκεται σε αγωνιστική εγρήγορση! Να αναπτύξουμε πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις προκειμένου να υπερασπίσουμε την εργασία μας, να υπογραψουμε ικανοποιητική Συλλογική Εργασία, να ξεμπερδέψουμε για πάντα με το στημένο από την εργοδοσία ψευδο-σωματείο «σύλλογος εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής» που με τις ευλογίες της κυβέρνησης και του κυβερνητικού συνδικαλισμού επιβάλει στα ξενόγλωσσα φροντιστήρια μισθούς απόλυτης εξαθλίωσης (65% κάτω από τον ήδη εξευτελιστικό βασικό κατώτερο μεικτό μισθό  των 586 για τους εργαζόμενους της ΕΓΣΣΕ και έως 90% κάτω από την Δ.Α. 5/2011 για τους καθηγητές κέντρων ξένων γλωσσών όλης της χώρας), παρακωλύει το δικαίωμα της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης και του οποίου η πρόεδρος του Άρτεμις Κυπριώτου διώκεται για άσκηση σωματικής βίας κατά συναδέλφου.   


Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τη Πέμπτη 9/10/2014, στις 11:45πμ, σε νέα συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, οδός Σταδίου 29. Να στείλουμε ηχηρό αγωνιστικό μήνυμα αντίστασης και πάλης σε εργοδοσία και κυβέρνηση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου