Χρήσιμα

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011


1: 1η Δεκέμβρη: Πανεργατική Απεργία. Κάλεσμα και συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στην απεργία και τα συλλαλητήρια.

2: Δημόσια παρέμβαση της ΕΝΠΡΩ με άρθρο ανάλυσης και κριτικής με τίτλο ΕΝΟΤΗΤΑ Ή ΔΙΑΣΠΑΣΗ;

3: Παρέμβαση στο Instituto Cervantes de Atenas σε ημερίδα επιμόρφωσης καθηγητών ισπανικής γλώσσας. Επικοινωνία με συναδέλφους και μοίρασμα ενημερωτικού υλικού.

3: Συνδικαλιστική παρέμβαση του συλλόγου μετά από πρόσκληση της ΕΝΠΡΩ σε εκδήλωση ιδιοκτητών φροντιστηρίων για «νομικά-εργασιακά» θέματα στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52), όπου το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (EUROPALSO) διοργάνωνε σεμινάριο για τα μέλη του ενώ λίγα βήματα πιο πάνω διεξάγονταν εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών όπου το EUROPALSO στηρίζει ψηφοδέλτιο που απαρτίζουν έμποροι της γνώσης, ακριβώς όπως και στον Πειραιά.

5: Παρέμβαση στην Hellenic American Union της Ενωτικής Πρωτοβουλίας ΣΕ Εκπαιδευτική παρουσίαση του επιπέδου ECCE।

6: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ-ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ - Ένας μαθητής μας δεν είναι πια μαζί μας! Στη συγκέντρωση στα Προπύλαια και την πορεία προς τη Βουλή στη μνήμη του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του από τις σφαίρες της αστυνομικής καταστολής. Συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ.

7: Αφισοκόλληση σε όλη την Αθήνα εκλογικής αφίσας με τίτλο «ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ».

8: Ελληνοφρένεια... για Ενωτική Πρωτοβουλία: Αναφορά στις εκλογές του συλλόγου μας και την ανάγκη στήριξης της ΕΝΠΡΩ στη δημοφιλέστερη ραδιοφωνική εκπομπή της πόλης.

10: Ανακοίνωση: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚAIΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ - ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΤΑΞΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ.

11: ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΝΠΡΩ: Όλοι στις εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «O ΒΥΡΩΝ» 11,12 & 18/12/2011. ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ! ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕ ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΑ. ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΣΠΑΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ μας.

13: ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΝΠΡΩ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ
ΕΠΟΧΗ (Κυριακή 11/12/2011):
http://www.epohi.gr/portal/oikonomia/10839-Εκλογές-στο-Σωματείο-Εργαζομένων-στην-Ιδιωτική-Εκπαίδευση- Εκλογές στο Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο Βύρων»
ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ(Σάββατο 10/12/2011):
http://edromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=6996:εκλογές-στους-εκπαιδευτικούς-ξένων-γλωσσών&Itemid=50 Εκλογές στους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών
ΑΥΓΗ (Παρασκευή 9/12/2011):
http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=656940 Κάλεσμα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στις εκλογές του συλλόγου "Ο Βύρων".

13: Τελευταίο κάλεσμα για ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

15: ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ – ενημέρωση και υπολογισμός του Δώρου Χριστουγέννων που οι καθηγητές ξένων γλωσσών στα φροντιστήρια.

19: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ - NIKH ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ - ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η «ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 105

22: Κάλεσμα ΕΝΠΡΩ για την σύγκληση της Ελεγκτικής Επιτροπής

22: Οι ημέρες εορτών Χριστουγέννων των ΚΞΓ: Οι καθηγητές των ξενόγλωσσων φροντιστηρίων αμείβονται κανονικά για τις ημέρες εορτών Χριστουγέννων και Ν. Έτους.

24: Ανακοίνωση: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΒΥΡΩΝΑΣ» ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ. ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ - ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

27: Συγκρότηση της Ελεγκτικής Επιτροπής μετά απο πρόσκληση του εκλεγμένου με την ΕΝΠΡΩ μέλους της.

29: ΠΑΝΤΟΥ ΦΩΤΙΕΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ. Ανακοίνωση-πρόσκληση για την τριμερή συνάντηση την Τρίτη 3/1/2012, στη 1 μμ, των χαλυβουργών στο υπουργείο Εργασίας και στη συγκέντρωση στην οδό Πειραιώς καθώς και στην παναττική απεργία της 17ης Γενάρη.

29: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΣ 2011 ΚΑΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ Γ.Σ. - Συνεδρίασε το νέο ΔΣ μετά από αίτημα της ΕΝΠΡΩ. Προτάσεις και ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου