Χρήσιμα

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Κυριακή 15/1: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου έτους την Κυριακή 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 10:00 πμ, που θα διεξαχθεί εκτάκτως στην αίθουσα της Ένωσης Λογιστών, Οδός Κάνιγγος 27 (5ος Όροφος), δίπλα στη πλατεία.
Θα συζητηθούν ζητήματα κρίσιμα για τον κλάδο καθώς και η συμμετοχή στην Παννατική απεργία της 17ης Ιανουαρίου.

Όλοι μαζί να συμβάλουμε με την ενεργή συμμετοχή μας στη λήψη χρήσιμων και αγωνιστικών αποφάσεων για τον κλάδο. Να απαντήσουμε στον ανηλεή πόλεμο που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Είναι καιρός να αλλάξουμε πλεύση. Να εγκαταλείψουμε την μοιρολατρία και να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας. Να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά μας. Να ανοίξουμε δρόμους συμμετοχής, ενεργητικότητας, αλληλεγγύης και ανατροπής.

Με αποφασιστικότητα και ενωμένοι μπορούμε να απαντήσουμε οριστικά στην εργοδοσία και το ψευδοσωματείο των συγγενών της, δήθεν εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής, που καταργούν επιδόματα, αργίες και επιβάλλουν, πριν ακόμα από την έλευση της τρόικας στη Ελλάδα, μειώσεις σε ποσοστό πάνω από 50%.

Δεν υπάρχουν αυταπάτες, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ή με την εργοδοσία και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό ή με το δίκιο των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗ ΓΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ-«Ο ΒΥΡΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου