Χρήσιμα

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 15ης ΓΕΝΑΡΗ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου έτους την Κυριακή 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 10:00 πμ, στην έδρα του Συλλόγου μας, 3ης Σεπτεμβρίου 48 Β΄ και Μάρνη. Προσθήκη 11/1: Λόγω μη διαθεσιμότητας αίθoυσας στο ΕΚΑ, τελικά η ΓΣ θα διεξαχθεί στην Αίθουσα της Ένωσης Λογιστών, Οδός Κάνιγγος 27 (5ος Όροφος).

Θα συζητηθούν ζητήματα κρίσιμα για τον κλάδο καθώς και η συμμετοχή στην Παννατική απεργία της 17ης Ιανουαρίου.

Όλοι μαζί να συμβάλουμε με την ενεργή συμμετοχή μας στη λήψη χρήσιμων και αγωνιστικών αποφάσεων για τον κλάδο. Να απαντήσουμε στον ανηλεή πόλεμο που δεχόμαστε από την κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Είναι καιρός να αλλάξουμε πλεύση. Να εγκαταλείψουμε την μοιρολατρία και να πάρουμε τα ηνία στα χέρια μας. Να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματά μας. Να ανοίξουμε δρόμους συμμετοχής, ενεργητικότητας, αλληλεγγύης και ανατροπής.

Με αποφασιστικότητα και ενωμένοι μπορούμε να απαντήσουμε οριστικά στην εργοδοσία και το ψευδοσωματείο των συγγενών της, δήθεν εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής, που καταργούν επιδόματα, αργίες και επιβάλλουν, πριν ακόμα από την έλευση της τρόικας στη Ελλάδα, μειώσεις σε ποσοστό πάνω από 50%.

Δεν υπάρχουν αυταπάτες, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ή με την εργοδοσία και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό ή με το δίκιο των εργαζομένων.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΗ ΓΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ-«Ο ΒΥΡΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου