Χρήσιμα

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

15/1/2012: ΓΣ "ΒΥΡΩΝΑ" - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΠΡΩ

H Ενωτική Πρωτοβουλία καθηγητών ξένων γλωσσών στην χθεσινή (15/1/2011) ΓΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής-«Ο ΒΥΡΩΝ» έθεσε προς συζήτηση το παρακάτω αγωνιστικό πλαίσιο με πολύμορφες αγωνιστικές δράσεις και ψηφίσματα των οποίων η ηγεσία της ΑΣΚ-ΠΑΜΕ εισηγήθηκε την καταψήφισή τους। Το δε ψήφισμα αλληλεγγύης στο απολυθέντα πρόεδρο του Σωματείου, μετά από απαίτηση της έγινε συγκερασμός με σχετικό ψήφισμα που αργότερα κατέθεσε η πλειοψηφούσα παράταξη της ΑΣΚ-ΠΑΜΕ. Στο τέλος παρατίθεται ολόκληρο το ομόφωνα αποδεκτό ψήφισμα.

Ενωτική Πρωτοβουλία καθηγητών ξένων γλωσσών
15/1/2012: ΓΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής-«Ο ΒΥΡΩΝ»

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Για την τρόικα, την κυβέρνηση των τραπεζιτών και φασιστών, τα μέχρι σήμερα μέτρα ενάντια στον κόσμο της εργασίας φαίνεται ότι δεν αρκούν για να σώσουν το απάνθρωπο καπιταλιστικό σύστημά τους.

Με όπλα την τρομοκρατία, τον φόβο και την δήθεν σωτηρία της χώρας, το μαύρο μπλοκ εξουσίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ υποβάλει σε διαρκές σοκ την κοινωνία προκειμένου να καρατομήσει κάθε ψήγμα εργασιακού δικαιώματος. Αυξάνουν την φορολογία των εργαζομένων, μειώνουν τις εργοδοτικές εισφορές, απολύουν δεκάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, ρίχνουν τον λαό στην ανεργία και τον καταδικάζουν σε φτώχεια και πείνα. Αυξάνουν το ΦΠΑ ακόμα και σε είδη λαϊκής κατανάλωσης. Επιβάλλουν χαράτσια και αυξήσεις σε ηλεκτρικό, νερό και μεταφορές. Θεσμοθετούν τις λεγόμενες ευέλικτες εργασιακές σχέσεις κατόπιν απαιτήσεων του κεφαλαίου και των τραπεζιτών. Ξεχαρβαλώνουν πλήρως το εργατικό δίκαιο. Αναιρούν κατακτήσεις και δικαιώματα αιώνων. Στοχεύουν στην πλήρη κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων. Καταργούν επιδόματα ακόμα και τις ελάχιστες κοινωνικές παροχές. Μετατρέπουν τις απολαβές των εργαζομένων και τις συντάξεις σε φιλοδωρήματα. Θέλουν να καταργήσουν ακόμα και τις εξευτελιστικές κατώτατες αποδοχές που καθορίζει η ΕΓΣΣΕ όχι μόνο για τους νέους, όπως ήδη έχουν κάνει, αλλά για όλους τους εργαζόμενους καθώς και τον 13ο και 14ο μισθό. Πάμπλουτοι επιχειρηματίες οδηγούν σε πτώχευση τις επιχειρήσεις τους προκειμένου να αφήσουν απλήρωτους τους εργαζόμενους. Για να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση που επιφέρει η διαρκής συσσώρευση πλούτου στα χέρια ιδιωτών καταστρέφουν παραγωγικές δυνάμεις και ζωντανή εργασία ρίχνοντας τους εργαζόμενους στην αθλιότητα.

Οι προδοτικές πλειοψηφίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ (ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ) υπονομεύουν τους αγώνες των εργαζομένων και βάζουν πλάτη στην κυβέρνηση συμμετέχοντας και πάλι σε ένα προκατασκευασμένο "κοινωνικό διάλογο".
Στον κοινωνικό πόλεμο που έχουν εξαπολύσει τραπεζίτες και κεφαλαιοκράτες απαντάμε με όπλα την αλληλεγγύη, την μαζικοποίηση των συνδικάτων ανά κλάδο, την ταξική ενότητα και ενιαία δράση των εργαζομένων για την ανατροπή της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου και της πολιτικής της.

Α.
Η Ενωτική Πρωτοβουλία συντάσσεται αταλάντευτα με το ταξικό εργατικό κίνημα ενάντια ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ και κυβέρνησης που οδηγούν τον λαό μας στην απόλυτη εξαθλίωση. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τις αποφάσεις των εργαζομένων απεργών της χαλυβουργίας που βρίσκονται στην κεφαλή του αγώνα της εργατικής τάξης. Την Τρίτη 3 Γενάρη, βρεθήκαμε στο υπουργείο εργασίας κοντά τους και απευθύναμε μήνυμα αλληλεγγύης και αγώνα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους εργαζόμενους σε κάθε επιχείρηση που δέχονται ύπουλη επίθεση από την εργοδοσία, όπως του καναλιού Alter, της Ελευθεροτυπίας, της Alex Pak, του Νοtos Galelerys, της Gerolymatoς Cosmetics, της Newsphone, της Λουκίσσας, της Αλουμινέξ, του ξενοδοχείου Ρουαγιάλ, της Κωνσταντάντος, της ΣΕΒΙΣΕ κ.α. Υπερασπιζόμαστε τις Σ.Σ.Ε. και τις κατακτήσεις μας.
Απαιτούμε πραγματικές αυξήσεις. Μόνιμη και σταθερή 35ωρη εργασία την βδομάδα για όλους, με μισθούς ανάλογους των αναγκών μας. Απαγόρευση των απολύσεων. Δραστική μείωση των ορίων συνταξιοδότησης. Επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις για ολόκληρη την περίοδο ανεργίας και όχι φιλοδωρήματα. Δωρεάν και αποκλειστικά δημόσια Παιδεία και Υγεία.
Συμμετέχουμε στην Παννατική απεργία και στα συλλαλητήρια της 17ης Γενάρη. Διαδηλώνουμε μαζί με τους χαλυβουργούς. Καλούμε τη ΓΣ να αποφασίσει και πάλι για νέα οικονομική βοήθεια αλληλεγγύης προκειμένου να στηρίξουμε τους εργάτες της φωτιάς και του σιδήρου που απεργούν από τις 31 Οκτώβρη.
Την κρίση να την πληρώσουν το Κεφάλαιο και οι καπιταλιστές. Ή εμείς ή αυτοί. Παλεύουμε για μια κοινωνία όπου «η ελεύθερη ανάπτυξη του καθενός είναι η προϋπόθεση για την ελεύθερη ανάπτυξη όλων».

Η σημερινή ΓΣ καλείται να πάρει ξεκάθαρη θέση: ή με τους εργοδότες και τον κυβερνητικό συνδικαλισμό ή με το δίκιο των εργαζομένων.

Β. Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ προσχώρηση του Συλλόγου μας στη Διαιτητική Απόφαση 5/2011 που ισχύει για τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια όλης της χώρας (Πράξη Κατάθεσης Υπ. Εργασίας: 3/14.2.2011) και διασφαλίζει, αυτήν την στιγμή, στο ελάχιστο τις κατακτήσεις του κλάδου των εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών.
Η προσχώρηση γίνεται με κατάθεση απλού έγγραφού στο υπ. Εργασίας και δεν σημαίνει σε καμιά περίπτωση άφεση αμαρτιών στις δυνάμεις τους κυβερνητικού συνδικαλισμού, όπως αυτές εκφράζονται στην πλειοψηφία του ΔΣ της ΟΙΕΛΕ. Η παραπάνω σύμβαση προβλέπει για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος ωρομίσθια αμοιβή 9,48 € και 694,72 € μηνιαίο μισθό για 18 ώρες εργασία την βδομάδα. Συμφωνεί με την εκπαιδευτική νομοθεσία για τις αργίες και τις διακοπές των φροντιστηρίων. Καθορίζει αμοιβή των καθηγητών για τις ημέρες αργίας Χριστουγέννων και Πάσχα, αύξηση 5% επί του βασικού για κάθε πραγματική τριετία (ως τριετία νοείται υπηρεσία 27 μηνών), επίδομα master 3% και διδακτορικού 5%.
Η προσχώρηση στην ΔΑ 5/2011 προστατευτεί τα μέλη του σωματείου μας και μπορεί να αποτελέσει την ελάχιστη βάση εκκίνησης πάνω στην οποία μπορούμε να προβάλλουμε περαιτέρω απαιτήσεις και διεκδικήσεις κατά την διαδικασία υπογραφής ΣΣΕ από τον Σύλλογό μας.
Η ηγεσία της ΑΣΚ-ΠΑΜΕ, παρά τις συνεχείς προτάσεις μας περιέργως αρνείται να προσχωρήσει ο Σύλλογος μας στην παραπάνω Απόφαση την στιγμή που την προτείνει (!) στους συναδέλφους. Την καλούμε, όσο είναι ακόμα καιρός και υπάρχουν ΣΣΕ να επαναπροσδιορίσει τη θέση της.

Γ. Απαιτούμε, μετά τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα, ο Σύλλογος μας ως η πλέον αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική οργάνωση, να κινήσει ΑΜΕΣΑ όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου να ανασταλούν οι ισχύουσες στην Αττική «μαϊμού» ΣΣΕ που υπαγορεύουν εργοδοτικά συμφέροντα στα ξενόγλωσσα φροντιστήρια της Αττικής και εκκίνηση διαδικασίας υπογραφής ΣΣΕ από το σωματείο μας με ενδεχόμενη προσφυγή στην διαιτησία.
Αυτές οι συμβάσεις μειώνουν τις αποδοχές μας σε ποσοστό πάνω από 50% έναντι της Δ.Α 5/2011. Για το τρέχον έτος καθορίζουν ωρομίσθιο 8,60 € και για το 2013 8,75 € μεικτά, καταργούν τον μηνιαίο μισθό, την αμοιβή για τις ημέρες διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα, τις τριετίες (για αυτούς τριετία νοείται αριθμός 900 ενσήμων!), τα επαγγελματικά προσόντα, ευνοούν τις απολύσεις.
Συγκεκριμένα πρέπει να καταγγελθούν οι «μαϊμού» ΣΣΕ που συνάπτει το «κίτρινο» σωματείο εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής με α) τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (Π.Κ Υπ. Εργασίας 17/4.8.2010) και β) τους ιδιοκτήτες των φροντιστηρίων του ΟΜΗΡΟΥ (Π.Κ. Υπ. Εργασίας. 24/14.9.2010).
Ταυτόχρονα, προτείνουμε 1ο) κινητοποιήσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας στο Υπ. Εργασίας, 2ο) έκδοση αφίσας, αφισοκόλληση και καμπάνιες ενημέρωσης στους χώρους δουλειάς, 3ο) παρεμβάσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και 4ο) οργάνωση απεργιακών κινητοποιήσεων κατά την διάρκεια των διαδικασιών της υπογραφής ΣΣΕ από το σωματείο μας.

Δ. Καλούμε την ΓΣ να αποφασίσει ώστε να απευθύνει κάλεσμα σε σύσκεψη και ανοικτή συζήτηση στο ΕΚΑ όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων της ιδιωτικής εκπαίδευσης ώστε να ληφθούν αποφάσεις συντονισμού για συλλογική και κοινή δράση απέναντι στο εργοδοτικό σωματείο εργαζομένων στα ξενόγλωσσα φροντιστήρια της Αττικής αλλά και στην γενικότερη επίθεση που δέχεται ο κλάδος της ιδιωτικής εκπαίδευσης από κυβέρνηση και εργοδοσία.
Επιπλέον, να εργαστούμε προκειμένου να σχηματιστεί επιτροπή αγώνα και αλληλεγγύης εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση που θα ενεργεί άμεσα και θα στηρίζει κάθε βαλλόμενο εργαζόμενο. Οι συνάδελφοι της Interlingua με τον αγώνας τους και την νίκη τους έδειξαν τον δρόμο για Συνελεύσεις εργαζομένων σε κάθε χώρο εργασίας.
Τα μέλη της σημερινής ΓΣ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στο ΔΣ της 19ης/12/2011 οι εκπρόσωποι της ΑΣΚ-ΠΑΜΕ καταψήφισαν τις παραπάνω βασικές μας προτάσεις. Καλούμε την ηγεσία της ΑΣΚ να επαναπροσδιορίσει την θέση της και να δικαιολογήσει την όποια απόφασή της η οποία και πρέπει να καταγραφεί με σαφήνεια στα πρακτικά του Συλλόγου.

Ενδεχόμενη εισήγηση για νέα καταψήφιση των προτάσεων μας αποτελεί ξεκάθαρη πράξη υπέρ της εργοδοσίας, της κερδοφορίας των ξενόγλωσσων φροντιστηρίων και του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Ε.
Η ηγεσία των εργοδοτών με συμμάχους γνωστούς δικηγόρους συνδικαλιστές του ΔΣΑ της ΠΑΣΚΕ και πολιτευτές της ΝΔ έφερε το μνημόνιο στον κλάδο των ξενόγλωσσων φροντιστηρίων πριν ακόμα την έλευση της τρόικας στην χώρα μας, οι μεθοδεύσεις τους αποτέλεσαν πρόβα τζενεράλε για όλους τους εργαζόμενους. Επαναφέρουμε παλαιότερη πρόταση μας και προτείνουμε παράσταση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη της έδρας της εργοδοσίας άπαξ της καταγγελίας της στημένης ΣΣΕ σε ημερομηνία που θα αποφασίσει το Δ.Σ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το σωματείο μας παλεύει εδώ και πολλά χρόνια για να επανακτήσει την αντιπροσωπευτικότητα του κλάδου στα ξενόγλωσσα φροντιστήρια. Στις εκλογές του περασμένου Δεκέμβρη συμμετείχαν 227 μέλη μας, ενώ στο εργοδοτικό σωματείο έχουν ψηφίσει λιγότεροι. Η εργοδοσία και τα τσιράκια της θα προσπαθήσουν να οργανωθούν και πάλι με στημένες κάλπες. Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Προκύπτει ότι για λογαριασμό της εργοδοσίας δικηγόρος, παρέλαβε τα πρακτικά των πρόσφατων εκλογών του σωματείου μας με όλα τα σχετικά προσωπικά δεδομένα των μελών μας. Άμεσα μόλις το αντιληφθήκαμε ενημερώσαμε μέλος του προεδρείου του ΔΣ και προχωρήσαμε σε καταγγελία ζητώντας εξηγήσεις από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Το ίδιο αποφασίστηκε να κάνει και ο Σύλλογός μας στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της 29ης Δεκέμβρη 2011.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία σας καλεί να υπερψηφίσετε τις αγωνιστικές προτάσεις της καθώς και να συμμετέχετε ενεργά στην υλοποίησή τους. Όλοι μαζί να υπερασπιστούμε εμπράκτως τον κλάδο μας και τις ΣΣΕ. Η ευθύνη του κάθε μέλους της ΓΣ είναι μεγάλη!


< --- >

Ψήφισμα 1
Προσχώρηση στη ΔΑ 5/2011

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ εξαιτίας της χαώδους κατάστασης που επικρατεί στον κλάδο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και λόγω της μη ύπαρξης πραγματικής σσε καλεί την ΓΣ να κινήσει τις διαδικασίες για την άμεση προσχώρηση του Συλλόγου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Ν. Αττικής - Βύρωνας στη Δ.Α. 5/2011, εγγράφως από το Υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να καλύπτονται οι εργαζόμενοι απέναντι στην εργοδοσία βάσει μιας σ.σ.ε που διασφαλίσει στο ελάχιστο τις κατακτήσεις τους κλάδου και επιπλέον να υπάρχει μια ελάχιστη βάση διαπραγμάτευσης κεκτημένων εν όψει ενδεχόμενης καταγγελίας των «μαϊμού» σ.σ.ε που υπογράφει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών και ο Όμηρος με το ψευδοσωματείο. Υπέρ του αιτήματος συνηγορεί η ούτως ή άλλως παραίνεση από την πλειοψηφούσα παράταξη προς τα μέλη του Βύρωνα να ζητούν από τους εργοδότες την εφαρμογή της συγκεκριμένης απόφασης. Η παραπάνω πράξη σε καμιά περίπτωση δεν δίνει συγχωροχάρτι στα πεπραγμένα της ηγεσίας της ΟΙΕΛΕ.


Ψήφισμα 2
Άμεση καταγγελία των ψευδοσυμβάσεων λόγω αντιπροσωπευτικότητας

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ προτείνει την άμεση καταγγελία της εργοδοτικής σύμβασης που «ισχύει» στον κλάδο μας και εκκίνηση διαδικασία υπογραφής σ.σ.ε. για τους εργαζόμενους τα κέντρα ξένων γλωσσών της Αττικής από το σωματείο μας με ενδεχόμενη προσφυγή στην διαιτησία. Την άμεση αναστολή της ισχύος της κατάπτυστης Σ.Σ.Ε. του εργοδοτικού ψευδό-σωματείου και την μη αποδοχή στο μέλλον, οφείλουμε να ζητήσουμε ΑΜΕΣΑ στηριζόμενοι στην αντιπροσωπευτικότητα που ανακτά ο σύλλογός μας με βάσει τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών.

Καλούμε την ΓΣ να αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες εκείνες βάσει των οποίων θα ανασταλεί η ισχύουσα παραπάνω «μαιμού» σ.σ.ε. που μειώνει απροκάλυπτα τις αποδοχές των καθηγητών και να πιέσει το υπουργείο με παραστάσεις διαμαρτυρίας και με κάθε άλλον τρόπο ώστε να μην δεχτεί στο μέλλον καμιά σ.σ.ε που υπογράφει το «Σωματείο Εργαζομένων στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Νομού Αττικής».

Ψήφισμα 3
Κάλεσμα σε συλλογική δράση

Η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ προτείνει στην ΓΣ να καλέσει όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της ιδιωτικής εκπαίδευσης στο ΕΚΑ για να ληφθούν αποφάσεις συντονισμού για συλλογική και κοινή δράση απέναντι στο εργοδοτικό σωματείο εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν। Αττικής αλλά στην γενικότερη επίθεση που δέχεται ο κλάδος της ιδιωτικής εκπαίδευσης από κυβέρνηση και εργοδοσία.


Ψήφισμα 4
Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

H Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής-«Ο ΒΥΡΩΝ» στέκεται αλληλέγγυα στο πρόεδρος του ΔΣ του σωματείου μας και απαιτεί από την εργοδοσία του ιδιωτικού σχολείου «Ελληλογερμανική Αγωγή» να συμμορφωθεί με την σχετική απόφαση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Ανατ। Αττικής και να ανακαλέσει την απόλυση του συναδέλφου μας που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκέμβρη για εκδικητικούς λόγους αφού μερικές μέρες πριν είχε ηρνήθη να συναινέσει στην βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας του.

Καταδικάζουμε την απόφαση της εργοδοσίας να προσφύγει στο διοικητικό εφετείο επικαλούμενη το «δικαίωμα» των εργοδοτών να απολύουν και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα υπερασπίσουμε τον συνάδελφο μας με κάθε τρόπο και μέσο.
Η τρομοκρατία των εμπόρων της γνώσης ενάντια στους αγωνιζόμενους εκπαιδευτικούς δεν θα περάσει.

Ψήφισμα ομόφωνα αποδεκτό από την ΓΣ

Στις 8/12/2011 η διοίκηση της Ελληνογερμανικής Σχολής στην Παλλήνη προχώρησε σε απόλυση του συναδέλφου δασκάλου Νίκου Βουρδουμπά, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ.

Η εργοδοσία της σχολής χρησιμοποίησε τη δυνατότητα που προσφέρουν οι αντεργατικοί νόμοι της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, ακόμα και για αναιτιολόγητες απολύσεις!

Η απόλυση έγινε κατά τη διάρκεια εργάσιμης μέρας, εν μέσω σχολικής χρονιάς κι ενώ ο συνάδελφος είχε υπογράψει διετή σύμβαση.

Η εργοδοσία είναι ενοχλημένη από τη συνδικαλιστική και πολιτική δράση του συναδέλφου. Η απόλυση είναι εκδικητική, τρομοκρατική, γιατί:

-Έγινε λίγες μέρες μετά την Πανεργατική απεργία της 1ης Δεκέμβρη 2011 (είχε προηγηθεί και η 48ωρη απεργία 19 και 20 Οκτώβρη), στην οποία ο συνάδελφος απήργησε.
-Έγινε μετά την άρνησή του να υπογράψει την εφαρμογή νέου μισθολογίου, που οι σχολάρχες προσπαθούν να επιβάλλουν και στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς πριν καν ψηφιστεί αντίστοιχός νόμος.
-Έγινε την επόμενη της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του με το ψηφοδέλτιο που στήριξε το ΠΑΜΕ στο ταξικό συνδικάτο εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο ΒΥΡΩΝΑΣ»
-Δεν στηρίζεται πουθενά, αντίθετα το επιστημονικό του επίπεδο και η εργασιακή του ευσυνειδησία τον κατέστησαν αγαπητό στους συναδέλφους, γονείς και μαθητές οι οποίοι τον στηρίζουν.

Παρά την ομόφωνη απόφαση του ΠΥΣΠΕ ΑΝ. Αττικής ότι η απόφαση είναι άκυρη και καταχρηστική, η εργοδοσία συνεχίζει να αυθαιρετεί και να δέχεται τον συνάδελφο πίσω στη θέση τους, ότι έχει δικαίωμα να απολύει και ότι θα προσφύγει στο Διοικητικό Εφετείο για αναίρεση της απόφασης.

Στον πόλεμο απαντάμε με πόλεμο, απειθαρχία, ανυπακοή, οργάνωση και ταξικός αγώνας, για να φέρουμε τα πάνω-κάτω. Αυτή είναι σήμερα η απάντηση. Η τρομοκρατία θα πέσει στο κενό!

Καμία απόλυση συναδέλφου στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα!

Απαιτούμε να επαναπροσληφθεί τώρα στη θέση εργασίας του ο συνάδελφος Νίκος Βουρδουμπάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου