Χρήσιμα

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΣΕΦΚ: Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (ΣΕΦΚ)

Μέλος ΟΙΕΛΕ
Ανδρέα Λόντου 6, 10681 Αθήνα
τηλ. 210-3820537, 6977652768, 6938204777
e-mail: sefk@sefk.gr, www.sefk.gr
15/11/2011

Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Κυριακή 13 Νοέμβρη: στην εκδήλωση με τίτλο «Δυσλεξία - Διάσπαση προσοχής» που διοργάνωσε το «Γραφείο Εκπαίδευσης» και το ΔΣ του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (EUROPALSO) σε συνεργασία με τα «Dyslexia-Centers-Pavlidis Method", πολυπληθής ομάδα μελών της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Καθηγητών Ξένων Γλωσσών του Συλλόγου Εργαζομένων της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης Νομού Αττικής «Ο Βύρων» έκαναν παρέμβαση μοιράζοντας ενημερωτικό κείμενο έξω από τον χώρο της εκδήλωσης.

Όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας το «Γραφείο Εκπαίδευσης» του EUROPALSO, με τη συνδρομή σεκιουριτάδων κινήθηκαν με επιθετική και βίαιη συμπεριφορά εναντίον τους αλλά και στράφηκαν ενάντια στους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, παίρνοντας τους τις ανακοινώσεις από τα χέρια.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών καταγγέλλει
.
τη σωματική βία που άσκησαν μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (ΕUROPALSO) και του «Γραφείου Εκπαίδευσης».
.
Την απαράδεκτη κίνησή τους να αφαιρούν με το έτσι θέλω τις ανακοινώσεις μέσα από τα χέρια συναδέλφων.
. Τους σεκιουριτάδες γνωστής εταιρείας που προσπάθησαν να παρεμποδίσουν συναδέλφους από την άσκηση νόμιμου συνδικαλιστικού δικαιώματος
. Την παρουσία 4 ένστολων αστυνομικών σε μια δημόσια εκδήλωση που σύμφωνα με τους διοργανωτές απευθυνόταν σε καθηγητές, γονείς και μαθητές.

Οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική εκπαίδευση με τη νικηφόρα μάχη στην Interlingua απέδειξαν ότι κάθε φορά που θα προσπαθούν να πλήξουν έναν από εμάς, θα βρίσκουν απέναντί τους όλους τους εργαζομένους της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Η εργοδοτική τρομοκρατία δεν θα περάσει!
Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου