Χρήσιμα

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011

2: Ανακοίνωση σχετικά με τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται στον σύλλογο καθώς και την απαράδεκτη λειτουργία του δελτίου των Νέων του Βύρωνα με τίτλο Για ένα δημοκρατικό συνδικάτο και μια εφημερίδα όλων των μελών του.

5: Ψήφισμα του συλλόγου υπέρ του δασκάλου Κώστα Τουλγαρίδη και κατά της παράνομης και αναίτιας δίωξης εναντίον του συναδέλφου μετά από αίτημα που κατέθεσε η Ενωτική Πρωτοβουλία Καθηγητών Ξένων Γλωσσών.

8: Δραστική μείωση της οικονομικής συνδρομής σε 1 ευρώ/μήνα στον σύλλογό μας μετά από αίτημα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

9: Μας ενώνει η γλώσσας της ανυπακοής! Η Ενωτική Πρωτοβουλία Καθηγητών Ξένων Γλωσσών και σύσσωμο το εκπαιδευτικό κίνημα έχουν καταδικάσει την αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης και της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που οδήγησε την Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας (συνεδρίαση 12/8/2011, απόφ. 622/2011) στην απόρριψη της από 1/7/2011 αίτησης δεκάδων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, εκατοντάδων μαθητών που επέλεξαν την Ιταλική ως Β ξένη γλώσσα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, δεκάδων εκπαιδευτικών-καθηγητών ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας και του Πανελλήνιου Συλλόγου Καθηγητών Ιταλικής Γλώσσας και φιλολογίας για την αναστολή εκτέλεσης της υπ. απόφασης στο μέρος που αφορά την διδασκαλία της Ιταλικής Γλώσσας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δη στα γυμνάσια όλης της Χώρας και κάθε άλλης σχετικής πράξης ή παράλειψης της Διοικήσεως.

10: Δημοσιοποίηση της Ανοικτής επιστολής των καθηγητών ξένων γλωσσών της Interlingua με θέμα Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ INTERLINGUA, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

11: Ανακοίνωση για την ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ INTERLINGUA

13: Παρέμβαση υπό το άγρυπνο βλέμμα σεκιουριτάδων και αστυνομίας στις 11 το πρωί έξω από τον κινηματογράφο ΝΙΡΒΑΝΑ όπου το EUROPALSO διοργάνωνε διάλεξη για την δυσλεξία για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Αστυνομία, υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι και εργαζόμενη του Europalso παρεμπόδισαν τους καθηγητές που μοίραζαν νόμιμα την ανακοίνωση, παρενόχλησαν τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο παίρνοντάς τους τις ανακοινώσεις και παρανόμησαν με την επιθετική τους και βίαιη συμπεριφορά.

14: Αγωνιστική παρέμβαση στο ξενοδοχείο Τιτάνια σε έκθεση βιβλίου για καθηγητές ξένων γλωσσών (εκδοτικός οίκος Burlington) και την ακόλουθη ομιλία της εκπ. ψυχολόγου Ελένης Λιβανίου με θέμα «Η κρίση και το παιδί». Μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας μοίρασαν στους συμμετέχοντες ενημερωτικό υλικό για την κατάσταση των καθηγητών ξένων γλωσσών και για τον Σύλλογο «Βύρωνα».

16: Κάλεσμα για συμμετοχή στις διαδηλώσεις της Πέμπτης 17 Νοέμβρη.

25: Αγωνιστική παρέμβαση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο ενημερωτικό σεμινάριο της London Exams για καθηγητές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας μοίρασαν ενημερωτικό υλικό με τίτλο «Να σπάσουμε τον φόβο και την μοιρολατρία!» για την κατάσταση των καθηγητών ξένων γλωσσών στα ξενόγλωσσα φροντιστήρια καλώντας όλους τους συναδέλφους να γραφτούν στον ιστορικό Σύλλογο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «Ο ΒΥΡΩΝ».

27: Κάλεσμα στην σημαντική εκλογοαπολογιστική ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του συλλόγου για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

30: Κάλεσμα στην Πανεργατική Απεργία της 1ης Δεκέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου