Χρήσιμα

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

4: Ενημέρωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μ. Κριτσωτάκη και συζήτηση της από 26/7 επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή για το θέμα των εργαζομένων στην Interlingua. Αποκαλύφθηκαν για μια ακόμα φορά τόσο τα ψέματα και η παράνομη συμπεριφορά της εργοδοσίας, όσο και η ταξική πολιτική της κυβέρνησης και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

6: Ενημέρωση του προεδρείου του Δ.Σ. του «Βύρωνα» και της ΑΣΚ για το συνέδριο-έκθεση εκδοτών του Europalso (28/8/2011) με κάλεσμα για συλλογική διαμαρτυρία-παρέμβαση.

28: Συνδικαλιστική παρέμβαση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας με ενημερωτικό κείμενο στο συνέδριο-έκθεση βιβλίου του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών-EUROPALSO που παρεμποδίστηκε από τους οργανωτές οι οποίοι οδήγησαν τους εκπροσώπους μας στο αστυνομικό τμήμα. Οι ενέργειες αυτές καταγγέλθηκαν από διδασκαλικές οργανώσεις, καθηγητικούς συλλόγους, εργαζόμενους του κλάδου και εφημερίδες της αριστεράς.

29: Καταγγελία μας με θέμα «η τρομοκρατία των εργοδοτών δεν θα περάσει» σχετικά με την απαράδεκτη συμπεριφορά εκπροσώπων εργοδοτών του Europalso εναντίον συνδικαλιστών και εργαζομένων στο περιθώριο του συνεδρίου τους.

31: Ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) με αφορμή τα γεγονότα της 28/8/2011, με θέμα «Κάτω τα χέρια από τους καθηγητές των κέντρων ξένων γλωσσών», κατά των εργοδοτών που κρύβονται πίσω από το ψευδοσωματείο, τις κοινές δολιότητες και χουντικές πρακτικές τους.

Συνεχής ενημέρωση και επαφές με συναδέλφους για τα ζητήματα του κλάδου. Εγγραφές μελών
Συνεχής συμμετοχή και στήριξη της Επιτροπής Αλληλεγγύης των Εργαζομένων στην Interlingua

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου