Χρήσιμα

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

1: Επιστολή στο Δ.Σ. του Συλλόγου με επισημάνσεις αντικαταστικών ζητημάτων και αντιδημοκρατικών λειτουργιών εκ μέρους της πλειοψηφίας και την απαίτηση περί δημοκρατικής λειτουργίας του σωματείου και διαφάνειας σε σχέση με το σύνολο των εγγραφών, διαγραφών κ.λπ. στις οποίες έχει προχωρήσει μόνη της η ΑΣΚ-ΠΑΜΕ. από τον Δεκέμβριο του 2009 και έπειτα. Κοινοποίηση: ΕΚΑ

2 και 3: 28η Διεθνής Έκθεση Εκδοτών στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ 2-3-Απριλίου 2011: διανομή ενημερωτικών ανακοινώσεων σχετικά με τα ζητήματα του κλάδου.

3: Συμμετοχή στην παρέμβαση του Συλλόγου -που έγινε κατόπιν πρότασης της ΕΝΠΡΩ- στη Γενική Ετήσια Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Europalso, στο ξενοδοχείο ΙMPERIAL, στο Μεταξουργείο (3.4.2011).

7: Έκφραση συμπαράστασης στους εργαζόμενους στα "Εκπαιδευτήρια Παπαχαραλάμπους" που προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.

14: Παρέμβαση στο σεμινάριο της Express Publishing και της Edinumen (14.4.2011), με την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Ισπανικής Φιλολογίας (ΠΑΣΠΙΦ), στο ξενοδοχείο Amalia (Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα) σχετικά με τα θέματα του κλάδου μας.

17: Παρέμβαση στη συνέλευση (17.4.2011) του Πανελλήνιοu Σύλλογου Καθηγητών Ιταλικής Γλώσσας σχετικά με τα θέματα του κλάδου μας.

Συνεχής ενημέρωση συναδέλφων για εργασιακά θέματα και ανάρτηση στο blog ενημερωτικών κειμένων σχετικά με εργασιακά ζητήματα (δώρο Πάσχα, μη καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών).

Συνεχής στήριξη και ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι καθηγητές ξένων γλωσσών στην Interlingua της Αθήνας που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου