Χρήσιμα

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012

1: Συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Βύρωνα και απόφαση για συμμετοχή στην απεργία στην που είχε προκηρύξει η ΟΙΕΛΕ για την Δευτέρα, 2 Απριλίου.

1: Παράσταση διαμαρτυρίας και παρέμβαση του ΒΥΡΩΝΑ στην Γενική Συνέλευση της εργοδοτικής ένωσης «Πανελλήνιες Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών»-Europalso. 

2: Συμμετοχή στην απεργία ενάντια σε τροπολογία του υπουργού Παιδείας η οποία μεταξύ των άλλων «αυτοματοποιούσε» τις απολύσεις εκπαιδευτικών ιδιωτικών σχολείων. 

3: Εκδίκαση της απαράδεκτης αγωγής της εργοδοτικής ένωσης «Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών» -PALSO με την οποία ζητάει την ακύρωσή της Δ.Α 5/2011 που ρυθμίζει τις αποδοχές των καθηγητών ξένων γλωσσών όλης της χώρας και ουσιαστικά την μείωση των μισθών.  

3: Καταγγελία διαμέσου του "Συλλόγου Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών" (ΣΕΦΚ) κατά της εργοδοτικής ένωσης «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών»-Europalso, που με δύο αγωγές επιχειρεί να ποινικοποιήσεις τις εσωτερικές διαδικασίες (εκλογές - γενική συνέλευση) του εργατικού σωματείου «Βύρωνας». 

3: Καταγγελία διαμέσου (1/4) της Λαϊκής Συνέλευσης Κολωνού Σεπολίων Ακαδημίας Πλάτωνα κατά της εργοδοτικής ένωσης Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών»-Europalso, που με δύο αγωγές επιχειρεί να ποινικοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες (εκλογές - γενική συνέλευση) του εργατικού σωματείου «Βύρωνας». 

3: Γνωστοποίηση δια μέσου της εφημερίδας «δρόμος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» των εργοδοτικών ενεργειών της εργοδοτικής ένωσης «Πανελλήνιος Σύνδεσμοι Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών»-Europalso κατά του σωματείου μας. Άρθρο με τίτλο «Βιομηχανία αγωγών κατά του σωματείου «O Βύρων».  

4:  Καταγγελία διαμέσου της ΟΙΕΛΕ κατά των ενεργειών της εργοδοτικής ένωσης ενεργειών της εργοδοτικής ένωσης «Πανελλήνιος Σύνδεσμοι Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών»-Europalso που με δύο αγωγές επιχειρεί να πολιτικοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες (εκλογές - γενική συνέλευση) του εργατικού σωματείου «Βύρωνας». 

4: Γνωστοποίηση διαμέσου της εφημερίδας «η Αυγή» των εργοδοτικών ενεργειών της εργοδοτικής ένωσης «Πανελλήνιος Σύνδεσμοι Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών»-Europalso και σχεδίων ενάντια στους εργαζομένους και του σωματείου μας με το άρθρο «καθηγητές εναντίον ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών» .

5: Μεγάλη νίκη. Απόσυρσηεπίμαχων εδαφίων της τροπολογίας των του υπουργού Παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη που αφορούσαν την «αυτοματοποίηση» των ιδιωτικών εκπαιδευτικό. 

5: Εκδίκαση της εργοδοτικής αγωγής κατά του ΒΥΡΩΝΑ. Οι άνθρωποι της εργοδοσία δεν τολμούν να εμφανιστούν στο δικαστήριο και δια του δικηγόρου τους ζητούν και επιτυγχάνουν αναβολή της συζήτησης για τις 19.10.2012. 

7: Αλληλεγγύη στον απολυμένο συνάδελφο Α. Π. που απολύθηκε για εκδικητικούς λόγους από το Mediterranean College όπου εργαζόταν. 

7: Ενημερωτική ανάρτηση στο Blog μας σχετικά με την καταβολή του δώρου του Πάσχα

8: Καταγγελία της ΕΝΠΡΩ,«ο κοσμοσωτήριος εαυτός της πλειοψηφίας», κατά της πλειοψηφούσες παράταξης του σωματείου μας ΑΣΚ-ΠΑΜΕ. 

9: ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ. Ενημερωτική ανάρτηση και συνδικαλιστική προειδοποίηση σε ενδεχόμενη καταστρατήγηση εργατικών δικαιωμάτων από εργοδότες για τις ημέρες διακοπών και αργίας εορτών Πάσχα. 

24: Ενημέρωση για την μεταφορά λόγω εκλογών των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας  στις 12 και 13 Μαϊού.
  
30: "Ζήτω η εργατική Πρωτομαγιά", κάλεσμα της ΕΝΠΡΩ για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου