Χρήσιμα

Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

Απέναντι στο μαύρο μέτωπο Κυβέρνησης-τρόικας και παρατρεχάμενων καθώς και στις ξεπουλημένες ηγεσίες/γραφειοκρατίες της ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ την 1η Μάη απεργούμε και διαδηλώνουμε.

ΝΑ διαδηλώσουμε και να πούμε: ΟΧΙ στη χούντα Κυβέρνησης-ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ-ΟΧΙ στο σύμφωνο για το Ευρώ -ΟΧΙ στη μείωση των μισθών και την αύξηση των φόρων για τον λαό - ΟΧΙ στα χαράτσια - ΟΧΙ στη μείωση των συντάξεων, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης και την διάλυση των ασφαλιστικών ταμείων -ΟΧΙ στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας -ΟΧΙ στην ανεργία και την φτώχεια -ΟΧΙ στην τρομοκρατία στους χώρους εργασίας και την αστυνομοκρατία -ΟΧΙ στον ρατσισμό και στις φασιστικές συμμορίες -ΟΧΙ στη συγχώνευση και το κλείσιμο των σχολείων -ΟΧΙ στην κατάργηση των Συλλογικών διαπραγματεύσεων, των ΣΣΕ, στους μνημονιακούς αντεργατικούς νόμους και στα στημένα από την εργοδοσία "κίτρινα" σωματεία -ΟΧΙ λεφτά για στρατιωτικούς εξοπλισμούς και συμμετοχή στις ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ.

ΟΧΙ στις τυχοδιωκτικές ενέργειες των εργοδοτών του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών (EUROPALSO) και του ΟΜΗΡΟΥ που με όχημα το στημένο από εργοδοτικά συμφέροντα ψευδοσωματείο εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής μειώνουν τις ήδη πενιχρές απολαβές μας σε ποσοστό πάνω από 50% και απειλούν με περαιτέρω μειώσεις.

Να διαδηλώσουμε και να διεκδικήσουμε: -Καμιά απόλυση, σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους -Μισθούς που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες -Συμβάσεις Εργασίας αορίστου χρόνου με πλήρες ωράριο και ασφάλιση -Πλήρη συνταξιοδότηση μετά από 30 χρόνια εργασίας και την αναγνώριση της αναγκαστικής επιδοτούμενης ανεργίας ως συντάξιμου χρόνου. Σύνταξη στα 60 για τους άνδρες και τα 55 για τις γυναίκες -Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους και χωρίς όρους -Επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους, χωρίς προϋποθέσεις και ίσο με το βασικό μισθό για όλο το διάστημα της ανεργίας -Δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση για όλους -Την κατάργηση του ΑΣΕΠ και του θεσμού των ωρομισθίων - Την κατάργηση της εκδικητικής αξιολόγησης -Την υπογραφή Σ.Σ.Ε. για τους εργαζόμενους καθηγητές στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών στην Αττική από το σωματείο μας στην βάση των αναγκών των μελών μας και σε συνέχεια των κατακτήσεων του κλάδου μας -Λεφτά για την Παιδεία τώρα.

Να αγωνιστούμε για μια κοινωνία όπου η ελεύθερη ανάπτυξη του καθενός είναι η προϋπόθεση για την ελεύθερη ανάπτυξη όλων.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου