Χρήσιμα

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/9: ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ "ΑΝΕΛΙΞΗ"

O αγώνας για την επαναπρόσληψη των απολυμένων στα φροντιστήρια «Ανέλιξη» και την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλουν οι εργοδότες συνεχίζεται μέχρι την νίκη.

Η Γενική Συνέλευση του σωματείου μας (15/9/2013), στην οποία παρενέβη ένας εκ των απολυμένων συναδέλφων και μέλος της διοίκησης του ΣΕΦΚ, έκανε ομόφωνα αποδεκτό το παρακάτω ψήφισμα της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.


Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «ο Βύρων» εκφράζει την αλληλεγγύη του στους 5 απολυμένους από τα φροντιστήριο Ανέλιξη μετά από 8 χρόνια εργασίας και το σωματείο τους, τον ΣΕΦΚ και χαιρετίζει αταλάντευτα τον ανυποχώρητο δίκαιο αγώνα τους. Όλα αυτά τα χρόνια με την αγωνιστική τους δράση εδραίωσαν τα εργατικά δικαιώματα και το σωματείο τους στον τόπο δουλειάς.

Η εργοδοσία θέλει να απαλλαγεί από τους «ενοχλητικούς» συναδέλφους γιατί αρνήθηκαν να σπάσουν την ΣΣΕ με ατομικές συμβάσεις κάτω ακόμα και από το κατώτερο ωρομίσθιο για νέους έγγαμους εργαζόμενους χωρίς προϋπηρεσία. 

Η Γενική μας Συνέλευση αποφασίζει να συμμετάσχει στην συγκέντρωση αλληλεγγύης που καλεί η Επιτροπή Αλληλεγγύης  και ο ΣΕΦΚ την Τετάρτη, 18 Σεπτέμβρη στις 5 μ.μ. έξω από τα φροντιστήρια «ΑΝΕΛΙΞΗ», Φαρμακίδου 2 στην Ηλιούπολη (πρόσβαση με το Μετρό: στάση Αγ. Δημήτριος και στη συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο Α4 και αποβίβαση στη στάση Πλατεία 25ης Μαρτίου, αλλά και με το λεωφορείο 140, στην ίδια στάση).

Να επαναπροσληφθούν όλοι οι απολυμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου