Χρήσιμα

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΣ 23/9: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ INTERLINGUA


Η  Γενική Συνέλευση του ΒΥΡΩΝΑ  έκανε ομόφωνα δεκτό το παρακάτω ψήφισμα για τους εργαζόμενους της Interlingua που συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνας τους.


Ψήφισμα αλληλεγγύης στους έξι καθηγητές ξένων γλωσσών της Interlingua
Η Γενική Συνέλευση της 23ης Σεπτέμβρη 2012 του Συλλόγου Εργαζόμενων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Βύρωνας»  εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή της στο δίκαιο αγώνα των έξι συναδέλφων καθηγητών ξένων γλωσσών της εταιρείας  «Interlingua − Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών − Εκδόσεις Βιβλίων Α.Ε.» καταγγέλλοντας την εν λόγω εταιρεία διότι εμπαίζει απροκάλυπτα τους συναδέλφους αθετώντας για μια ακόμη φορά τις δεσμεύσεις της απέναντι στα αιτήματα των συναδέλφων, που αφορούν την εξόφληση των δεδουλευμένων και την αποκάταστασή τους στις θέσεις εργασίας τους με αμοιβές και ωράρια όπως αυτά είχαν συμφωνηθεί πριν το καλοκαίρι του 2010. Καταγγέλλουμε δε τα Υπουργεία Εργασίας και Παιδείας που κωφεύουν μπροστά σε αυτή τη παράνομη και πέρα από κάθε λογική πρακτική της εργοδοσίας την οποία αφήνουν στο απυρόβλητο. Η Γ.Σ. του Συλλόγου μας τονίζει ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συναδέλφων με μαζικές και συνεχείς παρεμβάσεις διαμαρτυρίας έως ότου δικαιωθούν πλήρως στα αιτήματά τους.  Ο εργασιακός μεσαίωνας που οι εργοδότες στηριζόμενοι  στις πλάτες της τρικομματικής κυβέρνησης του μαύρου μετώπου (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗ.ΜΑΡ.) προσπαθούν να επιβάλουν με κάθε μέσο στους εργαζόμενους, δεν θα περάσει!


Αντίστοιχο ψήφισμα εγκρίθηκε, την ίδια μέρα, και από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ).      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου