Χρήσιμα

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

3: ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΜΕΝΟΙ, Καταγγελία για τις απαράδεκτες αγωγές που άσκησαν εναντίον του Συλλόγου μας οι εργοδότες.

5: Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέματα την απεργία του ΠΑΜΕ για τις 9/2, την επίθεση της ηγεσίας των εργοδοτών του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών-EUROPALSO κατά του σωματείου και το ζήτημα της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του κλάδου, κατά την οποία η ΑΣΚ-ΠΑΜΕ καταψήφισε πρόταση για κλαδική απεργία ενώ ζήτησε από το σώμα την καταδίκη του υπό συζήτηση νομοσχεδίου «κώδικας ναρκωτικών».

6: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Κάλεσμα στα συλλαλητήρια της 6 και 7.2 για την κλιμάκωση των αγώνων για να διώξουμε το μαύρο μέτωπο εξουσίας. Συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ.

7: Ανακοίνωση ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΣ ΤΗΣ 5/2
7: Συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στο συλλαλητήριο για την ανατροπή του μαύρου μπλοκ εξουσίας.

9: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Κάλεσμα προς όλους και συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στα απογευματινά συλλαλητήρια.

10: Συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στην απεργία και τις κινητοποιήσεις της ημέρας

11: Συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στις κινητοποιήσεις της ημέρας

12: Συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας με σύνθημα ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ

16: Εργασιακός μεσαίωνας στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών της Έφης Πανοτοπούλου, Εργαζόμενης στην Interlingua, Αναδημοσίευση στο μπλογκ της ΕΝΠΡΩ από το 7ο τεύχος της εργατικής εφημερίδας ΔΡΑΣΗ, http://efimeridadrasi.blogspot.com

18: ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ενημερωτικό σημείωμα και κριτική σχετικά με τις αλλαγές στο επίδομα ανεργίας.

19: Κάλεσμα και συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στο συλλαλητήριο με σύνθημα ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ - ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ, Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ -ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ -ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

22: Κάλεσμα και συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στα παλλαϊκά συλλαλητήρια της ημέρας με αίτημα ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

24: ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΕΓΣΣΕ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ, κριτική για την συνολική ανατροπή/κατάργηση του εργατικού δικαίου της χώρας και τις τρομακτικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους.

29: Κάλεσμα και συμμετοχή της ΕΝΠΡΩ στην απεργιακή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα (Βασ. Σοφίας 2) στις 1:30 και στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο το απόγευμα στις 6 μμ στο Σύνταγμα ενάντια στο μέτρα του μαύρου μπλοκ εξουσίας Κυβέρνησης-ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ κατά την Πανευρωπαϊκή Ημέρα Εργατικής Κινητοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου