Χρήσιμα

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/6: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία καλεί όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση τους Σωματείου μας, του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής "ο Βύρων".

ΓΕΝΙΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Κυριακή 7 Ιούνη, στις 10:30πμ, αίθουσα του Σωματείου Επισιτισμού, Γλάδστωνος 3, στοά Φεξη, 7ος όροφος, δίπλα στην πλατεία Κάνιγγος, στο κέντρο της Αθήνας. 

Η πλατιά και ενεργή συμμετοχή στις ΓΣ και στις δράσεις του σωματείου είναι όρος απαραίτητος για να βελτιώσουμε την ζωή μας. Η εμπέδωση της εργατικής δημοκρατίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στους εργαζόμενους ενάντια στην λογική της ανάθεσης των κομματικών γραφειοκρατιών αποτελούν βασικούς όρους αναχαίτισης της εργοδοτικής ασυδοσίας και τρομοκρατίας στους τόπους δουλειάς. Να μην αφήσουμε κανένα να αποφασίζει για μας χωρίς εμάς. Το σωματείο μας θα συζητήσει τις δράσεις του για το επόμενο διάστημα και θα λάβει απόφαση συμμετοχής στη πανελλαδική κινητοποίηση στις 11 Ιούνη που καλούν ήδη σωματεία, κινήσεις, το ΠΑΜΕ και άλλοι φορείς του μαζικού κινήματος.

Εδώ το αγωνιστικό πλαίσιο δράσης που η Ενωτική Πρωτοβουλία κατέθεσε στην προηγούμενη (1/3/2015) Γενική Συνέλευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου