Χρήσιμα

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΞΓ


Την Τρίτη 10/12/203  εννέα (9) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν Ερώτηση  προς τους υπουργούς Ανάπτυξης, Παιδείας και Εργασίας αναφορικά με την σύσταση καρτέλ από τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων γλωσσών, την εργασιακή εξαθλίωση των εκπαιδευτικών οι οποίοι εργάζονται σε αυτά και την υποβάθμιση της διδασκαλίας των μαθημάτων της ξένης γλώσσας στη δημόσια εκπαίδευση.  

Εδώ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Βουλής, στην ένδειξη αρχείο επερωτήσεων σε pdf, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο της Ερώτησης.

Εμείς, ως Ενωτική Πρωτοβουλία, γνωρίζουμε ότι χωρίς την μαζική συσπείρωση και αγωνιστική απάντηση των ίδιων εργαζομένων δεν πρόκειται να λυθεί κανένα εργασιακό ζήτημα όσες ερωτήσεις κι να γίνουν στην άθλια κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Οι εργαζόμενοι οφείλουν να απαλλαχτούν μια και καλή από τους «κανακάρηδες» της εργοδοσίας και το ψευδοσωματείο που έχουν συστήσει στα κέντρα ξένων γλωσσών που επιβάλει με κυβερνητικές πλάτες καθεστώς μισθολογικής εξαθλίωσης και δουλοπαροικίας. 

Οι εκλογές στο σωματείου μας ολοκληρώνονται το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκέμβρη. Καλούμε τους συναδέλφους να προσέλθουν για να ενισχύσουν την προσπάθειά μας καθώς και να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου μας.    

Εδώ Δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την "κερδοσκοπία στα κέντρα ξένων γλωσσών και την υποβάθμιση της  διδασκαλίας στο δημόσιο σχολείο".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου