Χρήσιμα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΗ- ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Η Ενωτική Πρωτοβουλία Καθηγητών Ξένων Γλωσσών του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής "BΥΡΩΝ" καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου μας να συμμετάσχουν ενεργά στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στην έδρα του σωματείου μας την Κυριακή 5 Δεκέμβρη, στις 10.30.
Εργατικό Κέντρο Αθήνας, Γωνία Γ' Σεπτεμβρίου και Μάρνης, είσοδος επί της Γ' Σεπτεμβρίου (2ος όροφο).

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης όπως αυτά καθορίστηκαν από το Δ.Σ. είναι:

Απολογισμός δράσης του Δ.Σ.
Σχεδιασμός δράσης για το επόμενο διάστημα
3μηνη καμπάνια εγγραφών στο σωματείο μας
Οικονομικός απολογισμός

Σε μια εποχή όπου οι εργαζόμενοι στα κέντρα (φροντιστήρια) ξένων γλωσσών εγκαταλείφθηκαν στα χέρια της εργοδοσίας και είναι αναγκασμένοι να εργάζονται με μεσαιωνικούς όρους που επιβλήθηκαν από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, το Σωματείο Ιδιοκτητών Ξενόγλωσσων Φροντιστηρίων Ομήρου Δήμων Αττικής και Επαρχειών και το ψευδοσωματείο εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής, το οποίο, ως γνωστό, συνέστησαν συγγενικά πρόσωπα εργοδοτών πάσης φύσεως, όπως σύζυγοι, τέκνα, γαμπροί, κουμπάροι κ.α. ...

Σε μια εποχή όπου οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας είναι στο στόχαστρο της Τρόϊκας (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ), της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των συνοδοιπόρων της ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, και γίνεται συστηματική προσπάθεια κατάργησής τους στην πράξη και επικράτηση εργασιακής ζούγκλας...

Οι εργαζόμενοι πρέπει να ξεσηκωθούν και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
Μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τα πρωτοβάθμια σωματεία να αγωνιστούμε προκειμένου να εκδιώξουμε την Τρόϊκα από την χώρα μας, να ανατρέψουμε την βάρβαρη και αντιδραστική πολιτική της Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και αυτών που την στηρίζουν.

Καλούμε τα μέλη του σωματείου μας, όλους τους εργαζόμενους και τους ανέργους να βρεθούμε στον αγώνα, στην Γενική Απεργία στις 15 Δεκέμβρη ου έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου