Χρήσιμα

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΙΤΗ 15/10: ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Γενική Συνέλευση του σωματείου μας την Κυριακή 13/10 αποφάσισε την συμμετοχή στην κλαδική απεργία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Ακολουθεί η πρόταση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το σώμα:


Τρίτη 15 Οκτωβρίου, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί απεργούν!
Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής «ο Βύρων» συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΟΙΕΛΕ, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στην απεργιακή κινητοποίηση στις 11 μμ και στην πορεία που θα ακολουθήσει από την οδό Χαλκοκονδύλη και Πατησίων προς την Βουλή.  Κυβέρνηση, εργοδοσία και τρόικα δια της εγκυκλίου του υπ. Παιδείας Αρβανιτόπουλου, προωθούν το πέρασμα των ιδιωτικών σχολείων στην ευθύνη του υπ. Εργασίας που θα έχει σαν αποτέλεσμα την χωρίς όρια μισθολογική συντριβή των εργαζομένων, την πλήρη απελευθέρωση των απολύσεων, την κατάργηση της προϋπηρεσίας και των αποζημιώσεων.  
Απέναντι στην εργοδοτική τρομοκρατία, την αντιεκπαιδευτική πολιτική και την κατάργηση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων μας από την κυβέρνηση του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου που γεννούν την μαζική ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση και τον φασισμό, απαντάμε με ταξική ενότητα και συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις και αγωνιστικές δράσεις του κλάδου μας. 
Οργανώνουμε την πάλη μας για υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας, ενάντια στις ατομικές συμβάσεις δουλοπαροικίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου