Χρήσιμα

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΤΡΙΤΗ 13/10: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥ

Την Τρίτη 13/10, 9 το πρωί, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών και το Συντονιστικό δράσης ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και τα «απελευθερωμένα» ωράρια καλούν σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτίριο 2, για τους συλληφθέντες εργαζομένους της απεργιακής συγκέντρωσης ενάντια στο κυριακάτικο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων που είχε πραγματοποιηθεί στις 28/12/2014 έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός .

Υπενθυμίζουμε ότι μετά από κλήση της εργοδοσίας του Ιανού παρατάχθηκε μεγάλη δύναμη ΜΑΤ έξω από το μαγαζί "πολιτισμού", συλλαμβάνοντας 4 άτομα, ενώ το όργιο καταστολής συνεχίστηκε στο ΑΤ Ακροπόλεως, όπου συγκεντρώθηκαν αλληλέγγυοι για συμπαράσταση στους συλληφθέντες. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν μαζικό "παρών" συμπαράστασης στους διωκόμενους αγωνιστές. Η μαζική συγκέντρωση και η ταξική αλληλεγγύη θα είναι το όπλο μας απέναντι στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης και της απεργίας από την αστική δικαιοσύνη και την αστυνομική καταστολή, ενάντια στην καταστρατήγηση των δικαιωμάτων μας από τα αφεντικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου