Χρήσιμα

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ


Με δυνάμεις καταστολής, προστασία απεργοσπαστικού μηχανισμού και τοξικά η μαύρη τρικομματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (σε ρόλο ΛΑΟΣ) προσπαθεί να σπάσει την μεγαλειώδη απεργιακή κινητοποίηση 9 μηνών και να καταστείλει τον αγώνα των χαλυβουργών. Χτυπούν, συλλαμβάνουν και προσαγάγουν συναδέλφους εργάτες.
Εδώ σημερινό video.

ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ 5.50μμ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ) ΚΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ.


ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΙΑΣ!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΩΝ!
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ!  
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ! 



3 σχόλια:

  1. Τι λέτε ρε παιδιά? Αλήθεια? Επαναστάτες και οι χαλυβουργοί? Δηλαδή ο μόνος μαλ... που έμεινε να δουλεύει για να πάει αυτή η χώρα μπροστά δεν έχει συμπαράσταση από κανένα ε? Αντε, πάμε να κάνουμε γιούρια λοιπόν γιατί δεν έχουμε τίποτε καλύτερο να κάνουμε. Αλήθεια από πότε το ΠΑΜΕ παίρνει το ρόλο του big brother και το δικαίωμα στην απεργία θεωρείτε ιερό ενώ το δικαίωμα στην εργασία θεωρείτε ανόσιο? (βλ. MARFIN!) Άντε ρε σοβαρευτείτε επιτέλους, ποιος νομίζετε θα σας δώσει λεφτά το ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΑΜΕ? Γελοίοι, ε γελοίοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, η επιτυχία και η οικονομική κατάσταση των λαού μας οφείλεται στα τσιράκια του κάθε Μάνεση, στους «πορτοφολάδες» της ιστορίας των στρατών λεηλασίας του δημοσίου πλούτου της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, των προστατών της παρακμής φασισταριών της Χρυσής Αυγής και φυσικά εκείνων που με «αίσθημα ευθύνης» συνηγορούν στην βαρβαρότητα (ΔΗΜΑΡ). Στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών τα εργοδοτικό σωματείο των συγγενών της εργοδοσίας με τους μισθούς πείνας, οδηγεί στην ανάπτυξη και στην δημοκρατία… Κατανοούμε και τον μεγάλο ζόρι του αναγνώστη μας που θέλει η χώρα να πάει μπροστά και ο ίδιος να εργαστεί …αλλά δεν τον αφήνουν τα σωματεία εργαζομένων και τα κόμματα της αριστεράς Ο λαός μας ίσως στην περίπτωση αυτή θα έλεγε «θέλει η π@τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» ή «θέλει ο φασίστας να κρυφτεί, αλλά ο φασισμός του δεν τον αφήνει».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειλικρινά στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να δούμε πόσες πουτ@νες και φασίστες θα εκτραφούνε με το κουβανοβουλγαρικό μοντέλο ανάπτυξης που προτείνει, συνεχίστε με τις αερολογίες και τις π@π@ριές σας, μόνο που ο κόσμος δεν αντέχει άλλο φτηνό αριστερίστικο λαϊκισμό. Θέλει συνεργασία ΟΛΩΝ μας και αυτό έδειξε στις εκλογές, εσείς συνεχίστε να το παίζεται ψευτοσυνδικάλες και Οσίες Μαρίες του υπαρκτού σοσιαλισμού μέχρι να τον λουστείτε...

      Διαγραφή