Χρήσιμα

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

22/6: ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΟ Σύνδεσμος Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (LAssociation des Professeurs de Français de F Universitaire)  οργανώνει την Παρασκευή 22.6.2012, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, οδός Σίνα 31 Κολωνάκι, ώρα 15.30, επιμορφωτική ημερίδα με εργασιακά και εκπαιδευτικά θέματα.

Θα συζητηθούν  "οι εξελίξεις και οι αλλαγές των εργασιακών σχέσεων των εκπαιδευτικών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα", με ομιλητές από την ΟΛΜΕ, τον ΣΙΕΛ/ΟΙΕΛΕ και την Ενωτική Πρωτοβουλία  του Συλλόγου Eργαζομένων στην ιδ. Εκπαίδευση Ν. Αττικής «ο ΒΥΡΩΝ».

Η Μαρία Χιόνη (υπεύθυνη αγωγής υγείας Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Α’ Αθήνας) θα αναπτύξει το  θέμα : «Προάγοντας την ψυχική ανθεκτικότητα στο σχολείο», η Ειρήνη Ρέππα (εκπαιδευτικός, Σύμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομίας- οικογ. Θεραπεύτρια) το θέμα «Επικοινωνία και διαχείριση συγκρούσεων στην τάξη»  και η Δώρα Λεονταρίδου (εκπαιδευτικός ΠΕ05) το θέμα της «L’importance de la première rencontre; pour une leçon zéro ludique et allègre».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου