Χρήσιμα

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 19/3

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΟΕΦΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 19/3  

Η ΟΙΕΛΕ ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Η ακραία και αντικοινωνική προσφυγή της εργοδοτικής οργάνωσης στο χώρο των Φροντιστηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΕΦΕ) που επρόκειτο να εκδικαστεί αύριο, Τρίτη 5/2, στο ΣτΕ και είχε ως κεντρικό αίτημα την κατά 50% συρρίκνωση των αμοιβών των εκπαιδευτικών, αναβλήθηκε για την Τρίτη 19 Μαρτίου. Το νέο ραντεβού των εκπαιδευτικών στην ιδιωτική εκπαίδευση θα είναι εκείνη την ημέρα έξω από το κτήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η πρόκληση των εργοδοτών που επιχειρούν να επιβάλλουν πρωτόγνωρες συνθήκες εξαθλίωσης στον κλάδο μας δεν θα μείνει αναπάντητη!
 Επίσης, η ΟΙΕΛΕ απέστειλε σήμερα επιστολή στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, ζητώντας συνάντηση προκειμένου να κατατεθούν οι θέσεις της για τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο των Φροντιστηρίων Δ.Ε. και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών με κυρίαρχα φαινόμενα την παραβίαση του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, την αδήλωτη και υποδηλωμένη εργασία, τη φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή. Είναι ώρα οι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν για τη διαχρονική, οξεία παραβατικότητα σε έναν ευαίσθητο χώρο Παιδείας που αφορά σε 65.000 εκπαιδευτικούς και εκατομμύρια γονείς και μαθητές.
                                                                                                                   4/2/2019
                                                                                                  https://www.oiele.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου