Χρήσιμα

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟ 36ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΙΕΛΕ

Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Polis Grand (οδός Βερανζέρου 10 και Πατησίων) το 36ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Συνέδριο θα αρχίσει το Σάββατο αμέσως μετά την εγγραφή των συνέδρων (8-9 πμ), θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ της ίδιας μέρας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με την εκλογή του νέου ΔΣ, της Ελεγκτικής Επιτροπής, των αντιπροσώπων στο συνέδριο της ΓΣΕΕ και την ψηφοφορία για την έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού και την Χάραξη Πορείας.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής "ο Βύρων" καλεί όλα τα μέλη του το Σάββατο στις 8 μμ να παραβρεθούν έξω από τον χώρο του συνεδρίου για να υποστηρίξουν το αίτημα της επανένταξης του σωματείου στις τάξεις της ΟΙΕΛΕ, η οποία πριν πολλά χρόνια με συνεδριακή της απόφαση και ευθύνη της παράταξης "Ενότητα" και του προέδρου της το διέγραψε για καταστατικές παραβάσεις.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία θα παραβρεθεί, θα παρακολουθήσει τις εργασίες του συνεδρίου και θα μοιράσει στους συνέδρους κείμενο θέσεων και προτάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου