Χρήσιμα

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΥΤΕΡΑ 22/12: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί το σωματείο μας την Δευτέρα 22/12, στις 11:30 πμ, έξω από το υπουργείο Εργασίας, οδός Σταδίου 29.

Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και συγκεκριμένα από τον υφυπουργό Β. Κεγκέρογλου την έγγραφη τοποθέτησή του για τις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών, σύμφωνα με όσα είχε δεσμευτεί στην συνάντηση που το σωματείο μας είχε μαζί του στις 9/10, αλλά και τα  σχετικά ερωτήματα που του υποβλήθηκαν στις 16/5. 

Επιπλέον, το σωματείο μας ζητά νέα συνάντηση μετά τις εκλογές του τύπου "cosa nostra" που οργάνωσε το εργοδοτικό σωματείο, προκειμένου να αναστείλει τις διαπραγματεύσεις υπογραφής ικανοποιητικής για τους εργαζόμενους Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στα κέντρα ξένων γλωσσών ν. Αττικής και ων προσφυγών που εκκρεμούν εναντίων του από την εργοδοτική ένωση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών-Europalso και το εργοδοτικό σωματείο. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους στην συγκέντρωση του σωματείου μας. Να στείλουμε ηχηρό αγωνιστικό μήνυμα αντίστασης και πάλης σε εργοδοσία και κυβέρνηση. 

Να συνεχίσουμε τον αγώνας μας για υπογραφή ικανοποιητικής για τον κλάδο Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου