Χρήσιμα

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

3: Άρθρο μέλους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στην εφημερίδα "ο ΔΡΟΜΟΣ της Αριστεράς" για τις απειλές των εργοδοτών του Europalso κατά εργαζομένων επειδή μοίραζαν ενημερωτικό υλικό σε συναδέλφους που επισκεπτόντουσαν εκδήλωση των εργοδοτών του Europalso στις 28/8 με θέμα: "οι άλλες διαστάσεις του εκπαιδευτικού".

5: Πρόταση προς το Δ.Σ. του ΒΥΡΩΝΑ για συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας και κατάθεση αιτήματος για τριμερή συνάντηση υπουργείου-εργαζομένων-εργοδοσίας για να δικαιωθούν οι εργαζόμενοι της Interlingua.

6: Άρθρο μέλους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στην εφημερίδα Αυγή με τίτλο: "Οι άλλες γνωστές διαστάσεις του εργοδότη", αναφορικά με τους τραμπουκισμούς των εργοδοτών κατά εργαζομένων που έλαβαν χώρο στο περιθώριο του Συνεδρίου-Έκθεσης βιβλίου των εργοδοτών του Europalso στις 28/8 με θέμα: "οι άλλες διαστάσεις του εκπαιδευτικού".

7: Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στα χαράτσια.

11: Έκφραση αλληλεγγύης και υπογραφής κειμένου με διεκδικητικά αιτήματα που έχει διατυπώσει η Ενωτική Πρωτοβουλία ενάντια στους εργοδότες του Europalso και στο συσταθέν από εργοδοτικά συμφέροντα ψευδοσωματείο εργαζομένων κέντρων ξένων γλωσσών από την Πανελλήνια Ένωση Γερμανικής Γλώσσας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια ημερίδας επιμόρφωσης και έκθεσης βιβλίου.

11: Συνέλευση Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

17: Παρέμβαση έξω από το ξενοδοχείο Amalia (Λεωφ. Αμαλίας 10, Σύνταγμα), όπου διεξήχθη σεμινάριο για καθηγητές Ισπανικής γλώσσας που διοργάνωσε η Express Publishing και η Edinumen με κείμενο με τίτλο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

19: Πρόταση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας στο Δ.Σ. του "ΒΥΡΩΝΑ" για οργάνωση παράστασης διαμαρτυρίας στις 21/9 στην έδρα της Interlingua.

21: Συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της INTERLINGUA (Κάνιγγος 17) και ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας: INTERLINGUA-ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ - 12+1 λόγοι για να καμφθεί η εργοδοσία".

22: Συμμετοχή στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο της Πέμπτης 22/9.

24: Συνέλευση Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

25: Άρθρο των εργαζομένων της Interlingua στην Αυγή με θέμα: "Οι εργαζόμενοι της Interlingua απαιτούν τώρα τα δεδουλευμένα τους!", με ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη που επιδεικνύει η Ενωτική Πρωτοβουλία και ο ΣΕΦΚ στους αγώνες τους.

25: Συμμετοχή στη ΓΣ του Συλλόγου "Ο Βύρωνας" καταθέτοντας πλαίσιο δράσης και συγκριμένες αγωνιστικές προτάσεις.

25: Συμμετοχή στην συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.

27: Άρθρο μέλους της Ενωτικής πρωτοβουλία με τίτλο "Μια ΓΣ του σωματείου ΒΥΡΩΝΑΣ και οι ηγεμονικές αξιώσεις του ΠΑΜΕ" που δημοσιεύτηκε στο blog μας.

29: Συμμετοχή στην προγραμματισμένη συνάντηση των καθηγητών της Interlingua με την ιδιοκτησία της εταιρείας καθώς και στην παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της μαζί με αλληλέγγυους συναδέλφους και συνδικαλιστικούς εκπρόσωπους του Συλλόγου Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ) Μέσης Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου