Χρήσιμα

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ. ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ


Την Δευτέρα 2 Φλεβάρη, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, κτίριο 13, αίθουσα 3, στις 12 το μεσημέρι, μετά από δύο αναβολές, η επιτροπή  του άρθρου 15 ν. 1264/1982 η οποία απαρτίζεται από έναν δικαστικό, έναν εκπρόσωπο της εργοδοσίας και έναν εκπρόσωπο των εργαζομένων, καλείται να εκδικάσει τις δύο προσφυγές με το ίδιο περιεχόμενο και με διαδοχικούς αριθμούς κατάθεσης, κατά του σωματείου μας, του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Νομού Αττικής "ο Βύρων". Αν και εκπορεύονται από το ίδιο κέντρο, την μία υπογράφει η εργοδοτική ένωση του europalso και την άλλη το "σωματείο" εργαζομένων στα κέντρα ξένων γλωσσών νομού Αττικής. Οι δύο "συνέταιροι" απαιτούν να "θωρακίσουν" το μεικτό ημερομίσθιο πείνας των 3,52 ευρώ και να θεμελιώσουν πρακτικές "κίτρινου" συνδικαλισμού στην χώρα μας. 

Εδώ διαβάστε για τις αθλιότητες της εργοδοσίας, την αλληλεγγύη του κόσμου της εργασίας και τις αντιδράσεις της κοινωνίας. 

Τα σχέδια και οι μεθοδεύσεις της εργοδοσίας θα ηττηθούν. Το εργατικό κίνημα θα πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας το εργοδοτικό "σωματείο" και θα θέσει οριστικό φραγμό στις πρακτικές "κίτρινου" συνδικαλισμού. Τους ξενόγλωσσους καθηγητές ενώνει μια κοινή γλώσσα, η γλώσσα του αγώνα.

Όλοι και όλες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων την Δευτέρα 2 Φλεβάρη, κτίριο 13, αίθουσα 3, 12:00 το μεσημέρι.

Αθήνα, 30/1/2015.

Εδώ ανακοίνωση-κάλεσμα του ΣΕΦΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου