Χρήσιμα

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 7:30 μμ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΟΥΣ



Τη συνέχιση της απεργίας αποφάσισε η ΓΣ της Ελληνικής Χαλυβουργίας με 164 ψήφους υπέρ και 5 κατά, μετά την εισβολή των απεργοσπαστών στο εργοστάσιο με την αρωγή των ΜΑΤ την περασμένη Παρασκευή και μετά από 264 μέρες ηρωικής απεργίας. 

Στα αιτήματα του σωματείου προστίθεται το αίτημα για την απόσυρση των δυνάμεων καταστολής από την είσοδο του εργοστασίου. Δυνάμεις καταστολής και πάλι σήμερα, όπως την Παρασκευή, χτύπησαν απεργούς και χρησιμοποίησαν χημικά εναντίον τους με αποτέλεσμα την διακομιδή ενός απεργού στο νοσοκομείο. 

Η άθλια τρικοκομματική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και οι εργοδότες προσπαθούν να μετατρέψουν τους εργαζόμενους σε σύγχρονους είλωτες και να σπάσουν την απεργία με την προστασία απεργοσπαστικού μηχανισμού.


Σήμερα, Δευτέρα το σωματείο των Χαλυβουργών καλεί σε συλλαλητήριο στις 7:30 μμ στην Ομόνοια και στις περισσότερες πόλεις της χώρας.


Όλοι σήμερα Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 στις 7:30 μμ στην Ομόνοια να διαδηλώσουμε στο πλευρό του σωματείου της Ελληνικής Χαλυβουργίας και να συμμετέχουμε στην πορεία προς στο Υπουργείο Εργασίας στη Σταδίου.
Να μην λείψει κανείς.

Η αλληλεγγύη των εργατών-Νίκη στον αγώνα των χαλυβουργών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου